Team

Kmr

KMR is mede-eigenaar van The Word Club Samen met zijn collega’s is hij in begin 2022 gestart aan dit project. KMR isspoken word artiest die muziek maakt in de vorm van Rap en Hiphop. Naast zijn werk als artiest geeft hij ook workshops in creatief schrijven en spoken word. Sinds 2021 is hij bezig zijn woordkunsten met de wereld te delen. Zijn kracht ligt bij het performen van teksten en de teksten schrijven in zijn geheel.

De chief

De Chief is mede-eigenaar van The Word Club Zijn naam is een acroniem dat staat voor de Constant Harde, Ingewikkelde Excentrieke Flows, een boodschap die in elke tekst is terug te horen. Hij is Spoken word en Hiphop artiest die de craft hoog in het vaandel heeft staan. Hij heeft een oog voor talent en hoe dit ingezet en gebruikt kan worden. Zijn kracht ligt bij hoe een tekst nog beter kan klinken en heeft oog voor detail.

 

Sammie sedano

Sammie Sedano is artiest, organisator, vormgever en zoveel meer. Samen met KMR en De Chief heeft hij The Word Club opgezet. De eerste sessies van The Word Club! hebben plaatsgevonden in Cult North, een culturele organisatie die zich inzet voor passie ontwikkeling, Sammie Sedano o.a. is deze organisatie gestart. Zijn kracht ligt bij het motiveren en activeren van andermans talenten en vaardigheden. Hij kan plannen op maat maken en deze ook perfect uitvoeren.